
![]()
CT402 FDP | Θερμικός ανιχνευτής με διπλό ενδεικτικό led
Κατασκευάζεται στην Ιταλία
Πιστοποίηση EN54-5 CPR
Κωδικός MP133
CT402
Περιγραφή
- Ανιχνευτής μεταβλητής θερμοκρασίας με διπλό ενδεικτικό led.
- H ανίχνευση ρυθμίζεται εάν ξεπεραστεί μία συγκεκριμένη θερμοκρασία ή/και αν ο ρυθμός που ανεβαίνει η θερμοκρασία είναι μεγάλος.
- Εσωτερικός αναγνώστης για δοκιμή με μαγνήτη.
- Έξοδος για σύνδεση φωτεινού επαναληπτη.
- Δεν περιλαμβάνεται η βάση Β460.
- Πιστοποίηση ΕΝ 54-5 CPR
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
CT402
| Κατηγορία ανιχνευτή | ανιχνευτής μεταβλητής θερμοκρασίας |
| Τάση λειτουργίας | N/A |
| Κατανάλωση | N/A |
| Διαστάσεις (διάμετρος x ύψος) | N/A |
| Πιστοποίηση |
EN54-5 CPR |
Γιατί να χρησιμοποιήσω πυρανίχνευση;
Η αναγκαιότητα ύπαρξης συστήματος πυρανίχνευσης εξαρτάται από το μέγεθος του κτηρίου αλλά και το πόσοι άνθρωποι βρίσκονται σε αυτό. Σε μεγάλα και υψηλά κτήρια είναι απαραίτητα τέτοια συστήματα ώστε να ειδοποιούνται έγκαιρα, όλοι οι παρευρισκόμενοι και να εκκενώνουν ομαλά το κτίριο αλλά και για να
προστατεύεται και η ακίνητη περιουσία από τις οικονομικές επιπτώσεις μιας πυρκαγιάς.
Τι είδους ανιχνευτή πρέπει να διαλέξω;
Οι τυπικοί ανιχνευτές καπνού είναι κατάλληλοι για τους περισσότερους τύπους φωτιάς. Οι οπτοθερμικοί είναι οι καλύτεροι για να αντιμετωπιστεί μια φωτιά βραδείας καύσης που είναι ο συνηθέστερος τύπος πυρκαγιάς.
Το πρότυπο ΕΝ54 συνιστά τη χρήση οπτικών ανιχνευτών για να καλύψουν τις διόδους διαφυγής λόγω της ικανότητας τους να ανιχνεύουν οπτικά πυκνό καπνό που θα μπορούσε εύκολα να εμποδίσει την χρήση των διόδων διαφυγής.
Οι οπτικοί ανιχνευτές έχουν των απόκριση των ανιχνευτών ιονισμού σε καθαρές φωτιές γρήγορης καύσης ενώ διατηρούν το πλεονέκτημα των φωτοηλεκτρικών ανιχνευτών σε φωτιές αργής καύσης και δίνουν μεγαλύτερο όριο ενεργοποίησης του συναγερμού στα πλαίσια της προδιαγραφής του ΕΝ54, υπό κανονικές συνθήκες, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη απόρριψη των ψευδών συναγερμών.
Οι ανιχνευτές θερμότητας πρέπει να χρησιμοποιούνται σε περιβάλλον όπου οι φυσικές συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν ψευδείς συναγερμούς με χρήση ανιχνευτών καπνού, όπως όταν υπάρχει υψηλό επίπεδο σκόνης, αναθυμιάσεων, ατμών ή καπνού.
Παρελκόμενα
CT402
FDP B460
Βάση για ανιχνευτές FDP.
Κωδικός MP135
FDP C463
Κολλάρο επέκτασης για ανιχνευτές FDP.
Κωδικός MP136
Ειδική τιμή προσφοράς ίντερνετ που ισχύει για λίγες μέρες στον τιμοκατάλογο εδώ
και στη σελίδα με τους τιμοκαταλόγους εδώ








